TOP 5 Práce našich delegátek a delegátů

K naším službám, krom zajištění a zorganizování rozlučkových aktivit, patří především práce našich delegátek a delegátů na místě. To jsou ti lidé, kteří na místě zajišťují, pokud možno dokonalý průběh, řeší komplikace, vaše požadavky. Díky nim nemusíte mít starosti a můžete si užívat vaši jízdu. Co tedy obnáší jejich práce?


1. První kontakt a přivítání.

Důležitou součástí jejich práce je první kontakt. Pokud nejste z Prahy a neznáte daná místa, rychlé zorientování vám hodně pomůže zůstat v pohodě. Navíc když přidají úsměv, nálada stoupne a jízda může začít.

2. Finance

Po úhradě zálohy na vás čeká doplatek, který odevzdáváte v hotovosti na místě našim delegátům. Potřebujete najít bankomat, směnárnu nebo banku, oni jsou tu mimo jiné i od toho, aby vám pomohli najít nejbližší a nejvýhodnější finanční službu.

3. Komunikace s provozními služeb

Potřebujete něco změnit, upravit, máte výhrady k provozovateli služby i proto jsou tu tito lidé, aby vše, dle možností, zařídili. Stačí se na ně jen obrátit a udělají co bude možné, pro vaši spokojenost.

4. Znalost terénu

Potřebujete poradit s cestou po Praze? Ukázat dobrou hospodu nebo klub? Naši delegáti vám rádi a ochotně pomohou s orientací a najdou řešení k vaší spokojenosti. Stačí jen sdělit vaše požadavky.

5. Vyzvednutí u ubytování

Delegáti vás i rádi doprovodí na cestě za aktivitami. Vyzvednou vás v předstihu u ubytování a naplánují co nerychlejší a nejsnadněji cestu. Vše s úsměvem v příjemné atmosféře.