Malé tipy na rozlučku s velkým R pro dámy

Dámská rozlučka vyžaduje stejnou péči, jako příprava samotné svatby. Chytré dámy tohle vědí a proto rozlučku plánují včas a nenechávají její organizaci a přípravu na poslední chvíli.

Pouze rozlučky těchto dam, které pamatují i na roztomilé maličkosti, jsou ty legendární, na které se nezapomíná. Nechte se inspirovat a věnujte přípravě rozlučky dostatek péče a času, jako to dělají ony.

hen do Prag

1. Doplňky jako stejnokroj

Každý by už na první pohled měl vědět, že přichází tým nevěsty. Výrazné šerpy, trička s vlastním potiskem, svíticí boa okolo krku, čelenka s oušky nebo klobouček z tylu jako sponka ve vlasech. Prostě cokoliv, co Vás mezi ostatními specifikujete a Vy se zase naopak mezi ostatními najdete. Tím, že budete v tento den ,,čitelné,, Vás budou na každém kroku doprovázet užaslé pohledy ostatních a Vy si budete užívat skvělou zábavu už jen samotným přesunem mezi podniky. Nevěstě můžete stylizovat barvu vybraného doplňku do jiné barvy, než mají všechny ostatní.

Hen do

2. Drobnost pro všechny zúčastněné

Každý by si měl z rozlučky odnést nějakou malou pozornost. Jednoduchý náramek, přívěšek nebo třeba skleničku s datem rozlučky. Nějaká drobnost na památku oslavy takto důležitého dne je určitě na místě. Nevěsta to určitě ocení.

3. Femme Fatale

Rozlučková oslava není každý den, a jak se říká, může být jen jednou za život. Pevně určete pro všechny zúčastněné dámy jako daný dress code sexy oblečení, dokonalý make-up i účes a krásné doplňky. Konečně máte příležitost ukázat všem ty úžasné boty na podpatku, ve kterých jste ještě nenašla odvahu nikam vyrazit! A nevěstě tak dokážete, že neberete její rozlučku na lehkou váhu a že pro všechny zúčastněné se jedná skutečně o výjimečný den.

Hen party Bratislava

4. Balíček první pomoci

Připravte si do kabelky jako balíček první pomoci pro ostatní dámy aspirin, vodu na obličej v rozprašovači, malý flakónek parfému a žvýkačky. Pokud to bude zapotřebí, věřte, že touto malou pozorností všem z Vašeho týmu nevěsty večer jen a jen zpříjemníte.

5. Rozlučkový program

V žádném případě nenechávejte organizaci rozlučkové programu bez předchozí přípravy. Pamatujte na to, že se nejedná o zábavu jen pro Vás, ale především pro nevěstu a všechny ostatní. Nevěsta musí mít pocit, že jste její opravdové přítelkyně, přípravu rozlučky jste nenechali na poslední chvíli a věnovali jste jí potřebnou péči. Nic nevěstu nepotěší více, jako vědomí toho, že její rozlučkový den je pro Vás stejně tak důležitý, jako by to byl ten Váš! A pohled na zklamanou nevěstu za to opravdu nestojí. Vyberte něco, o čem víte, že nevěsta ocení nebo to, co ještě nikdy nezažila, ale tak moc by si to přála vyzkoušet! Inspirujte se naší nabídkou buď těch klasických nebo naopak velmi originálních balíků pro ženy.

Hen Party

6. Pravé dámy vědí, jak důležité je se najíst

Sice klišé, ale pravdivé. Před každou akcí, která bude trvat až do rána, jezte. A je to obzvlášť nutné u takové akce, kdy je možné předpokládat, že bude končit až na druhý den dopoledne. Nevydávejte se do víru velkoměsta bez pořádné večeře. Věřte nám, zažijete tak mnohem lepší zábavu a dokonce si myslíme, že s naší sexy večeří, zažijte tu úplně nejlepší!

Užijte si svůj rozlučkový best day ever!