Nová etapa našej stránky: Nové domény pre lepšiu komunikáciu

Vážení priatelia a zákazníci,


s radosťou vám oznamujeme novinku, ktorá nás veľmi teší. Naša stránka rozlucky.com sa posúva do novej etapy svojho vývoja, ktorá bude zabezpečovať ešte lepšiu a personalizovanejšiu službu pre našich klientov. Ako súčasť tejto stratégie sme sa rozhodli rozdeliť našu stránku na tri samostatné domény, aby sme mohli efektívne komunikovať s rôznymi jazykovými skupinami.


Pre našich slovenských a českých klientov zostáva pôvodná doména rozlucky.com, kde budeme pokračovať v poskytovaní všetkých našich osvedčených služieb pre rozlúčkové aktivity. Budete mať stále prístup k najnovším trendom, inšpiráciám a informáciám o rôznych aktivitách pre rozlúčky, ktoré sme vždy ponúkali.


Pre našich nemecky hovoriacich klientov sme zriadili novú doménu s názvom Junggesellenabschiedin.de. Táto lokalizovaná stránka bude obsahovať špeciálne informácie a ponuky, ktoré sú prispôsobené potrebám nemeckého trhu. Našim nemeckým zákazníkom tak poskytneme personalizovaný zážitok a zabezpečíme, aby ich rozlúčkové oslavy boli jedinečné a nezabudnuteľné.


Pre anglicky hovoriacich klientov sme vytvorili doménu Stagdoin.com. Na tejto lokalizovanej stránke nájdete bohatú ponuku rozlúčkových aktivít a služieb pre britský a anglicky hovoriaci trh. Chceme, aby ste mali prístup k všetkým možnostiam, ktoré sú pre vás relevantné, a poskytnúť vám nápady a návody na to, ako usporiadať dokonalý rozlúčkový večer pre svojho priateľa.


Rozdelenie na tieto tri domény nám umožní zlepšiť našu komunikáciu so zákazníkmi, aby sme lepšie zodpovedali ich potrebám a očakávaniam.