5 nejoblíbenějších aktivit na rozlučku v Praze

Nevíte si vybrat, nebo zda zvolíte tu "správnou" aktivitu pro budoucího ženicha / nevěstu? 

Zkuste osvědčené klasiky, nejvíce objednávané balíčky na portále Rozlucky.com pro Prahu.


1. Hummer Strip jízda

Tenhle balík rozhodně nezklame. Hodinová jízda s lahví sektu a privátní strip show. Prostorný Hummer nabízí party osvětlení a hudbu (můžete si pouštět i vlastní) - navíc vás během zábavy odveze na místo kde budete pokračovat. Kapacita až 15 osob. Balíček je oblíbený pro dámské i pánské jízdy.


2. Plavba s neomezeným pitím

První ze dvou nejoblíbenějších plavebních balíčků. Plavba na 2 hodiny a balíčkem neomezeného pití na party lodi pro až 35 osob. Sympatický kapitán, krásné kulisy Prahy, privátní plavba a party atmosféra. Můžete opepřit privátní strip show, nebo chutným rautíkem.


3. Rozlučková plavba

Druhý balíček je o něco jednodušší a obsahuje plavbu na 1 hodinu s uvítacím drinkem a privátní strip show. Balíček má vícero variant dle typů lodě - nebo dle velikosti skupiny. Samozřejmě je možné si ho prodloužit, nebo přidat neomezené pití, raut a podobně. Možností je více. I za hodinu plavby stihne loď udělat krásný okruh centrem Prahy. Tenhle balíček si své místo mezi neoblíbenějšími určité zaslouží.


4. Steak and strip / Večeře a pánská show

"All time classics" jak by se dalo říct. Balíček, který je nejoblíbenější dlouhé roky. Privátní salonek v restauraci, večeře ve formě steaku nebo jiných jídel, k tomu pití a privátní strip show. Zní to jednoduše ale v rámci programu rozlučky se svobodou zapadá vždy skvěle. Jestliže do restaurace dorazíte hladoví a ještě ne v plné zábavě, tak z restaurace zaručeně odejdete najezení a rozpálení na další rozlučkovou zábavu.


5. DeLuxe jízda a párty plavba

Tenhle kombinovaný balíček určitě patří do TOP 5. Párty limuzína vás hodinu povozí a pak vyloží u lodě, kde vás čeká hodina plavby na lodi s hudbou, k tomu neomezené pití a strip show. Samozřejmě je možné pořadí zaměnit, nebo balíček jinak upravit k spokojenosti. Ve svém základě se ale tahle kombinace ve své oblíbenosti vyšvihla mezi elitu a my víme proč. Jednoduše je skvělá. 


Vybrali jsme pro vás 5 nejoblíbenějších, co ale neznamená, že ostatní balíčky zahálejí. Je jich spousta a mnohé z nich se vám možná budou líbit víc. tak do toho, objednejte a my je pro vás s radostí připravíme a realizujeme.

Vaše Rozlucky.com