Zabávna Rozlúčka so Slobodou: Mud Wrestling v Bratislave a Prahe

Blíži sa ten veľký deň, keď sa váš kamarát rozhodol povedať "áno", a vy hľadáte spôsob, ako mu pripraviť nezabudnuteľnú rozlúčku so slobodou. V Bratislave a Prahe máte príležitosť prežiť niečo úplne iné - mud wrestling! A nie, nemusíte byť profesionálny zápasník ani navštíviť tréningové centrum. Toto je skôr vtipný a nezvyčajný "prank" pre oslávenca.

mud wrestling Bratislava

Mud Wrestling - zábava, smiech a šmýkanie, padanie a pritom sexy

V mieste, kde sa budete chystať na mud wrestling, nestretnete inštruktorov, nejde trénerov a podobne. Namiesto toho dostanete možnosť zažiť nečakaný a vtipný "boj" s dvoma dievčatami v sexy bikinách. Áno, dobre ste počuli! Je to vtipný "prank" pre budúceho ženícha, na ktorý nezabudne.


Mud wrestling v Bratislave

Bratislava, s jej výrazným šarmom, je ideálnym miestom na usporiadanie tejto vtipnej rozlúčky so slobodou. Máme pre vás ideálne miesto, kde si túto aktivitu môžete vychnutnať v súkromí a užiť si každú minútu tejto zábavy. Najskôr budete sledovať západ 2 slečien a neskôr do bazéna k nim pridáme aj oslávenca.


Zápasy v bahne aj v Prahe

Bratislava nie je jediná, kde môžete túto netradičnú aktivitu zažiť na vlastnej koži. Praha, so svojou bohatou históriou a jedinečnou atmosférou je ideálnym miestom na rozlúčkový výlet. A ak chcete zažiť niečo výnimočné a zároveň si tak trochu vystreliť aj z našeho oslávenca, tak mud wrestling by nemal chýbať vo vašom programe. Dokonca tu máme v ponuke aj XXL mud wrestling special -  kedy sa k oslávencovi pridá aj slečna XXL. Viete si predstaviť lepší prank? 

mud wrestling Praha

Ako na to?


Rezervácia: 

Vyberte si miesto, dátum a vhodný čas pre mud wrestling s vašou partiou a vytvorte jednoducho online rezerváciu. My s vami doladíme detaily.

Vtipy a Fotky: 

Pripravte sa na vtipné okamihy, smiech a veľa fotografií. Kamaráti môžu využiť túto príležitosť na to, aby zachytili najlepšie momenty.

Oslávenec do "ringu":

Nechajte oslávenca šmýkať sa a smiať sa, zatiaľ čo sa vysporiadava s blatom a snaží sa udržať rovnováhu v zábavnom boji, zatiaľčo vy popíjate drink v ruke.

Výstroj: 

Prineste mu vhodné oblečenie do boja (môžu byť aj Borat plavky :)) . Sprcha a uteráky sú na konci k dispozícii.


Prečo Mud Wrestling?

Mud wrestling v tomto prípade nie je o serióznom zápase, ale o vtipnej a zábavnej aktivite pre budúceho ženícha. Táto neobvyklá rozlúčka so slobodou je skvelým spôsobom, ako spraviť deň ešte výnimočnejším a odľahčiť atmosféru pred veľkým dňom.


Záver

Ak hľadáte niečo vtipné, neobvyklé a nezabudnuteľné pre rozlúčku so slobodou, mud wrestling v Bratislave alebo Prahe je skvelou voľbou. Prepustite sa do tejto vtipnej "prankovskej" aktivity a urobte deň oslávenca ešte zábavnejším a nezabudnuteľnejším