Prečo šperky od zlatníctva Loretta?

Šperky od Loretta - rodinného zlatníctva


Svadby priamo neorganizujeme, no vďaka niekoľkoročnom pôsobeniu na predsvadobnom trhu, kam rozlúčky patria, sme mali možnosť spoznať a spolupracovať s viacerými svadobnými dodávateľmi. 

A tak v rámci predstavovania  dodávateľov a partnerov, dovoľujeme si vám predstaviť rodinné zlatníctvo Loretta s moderným e-shopom a kvalitným zákazníckym servisom. Ich kamenné pobočky nájdete v Trenčíne a Ružomberku. Na otázky nám odpovedal a zlatníctvo Loretta predstavil Martin Smolka. 

Prečo svadobné obrúčky od Loretta?

"Vďaka dlhoročnej zlatníckej tradícii v našej rodine je ručná výroba svadobných šperkov, najmä svadobných obrúčok, zásnubných prsteňov a rovnako aj šperkov na zákazku samozrejmosťou." 

Sperky na mieru

Vyrábate aj šperky na mieru?

"Plníme klientom túžby po dokonalých šperkoch, ktoré sú jedinečnými zjavmi na trhu. Ak túžite po špecifickom šperku a chcete byť jeho jediným vlastníkom, vyrobíme vám šperk na mieru, presne podľa predstáv alebo predlohy. Dôkazom, že šperky LORETTA majú úspech sú aj ocenenia, ktoré sme získali skoro každý rok v rôznych prestížnych súťažiach. " 

Zlato striebro diamantyS akými materiálmi pracujete?

"Na výrobu šperkov používame biele, žlté aj červené zlato, platinu a striebro. Diamanty pre Vás starostlivo vyberáme, aby mali skutočne tú najvyššiu kvalitu. "  

snubny prsten


Ako dlho trvá vyrobiť šperk na mieru?

"Ako výrobcovia sa s termínom dodania vieme vždy prisposobiť potrebe našich zákazníkov. Profesionalita a precíznosť samozrejme nechýba ani nášmu usmievavému sales teamu, ktorý je pripravený venovať sa Vašim potrebám a požiadavkám. Ak si objednáte termín vopred, vyhradíme si čas, potrebný pre výber šperkov iba pre Vás. Tešíme sa na každého jedného z Vás!" 


Ďakujeme za spoluprácu www.loretta.sk .