Predstavujeme vám nový svadobný portál Bridee.online.

Bridee.online je inovatívny svadobný plánovač a vyhľadávač, ktorý sme vytvorili s cieľom ušetriť budúcim nevestám čas, a zároveň im uľahčili spôsob komunikácie so svadobnými dodávateľmi. 

Ak hovoríme o tom, že nevestám vieme ušetriť hromadu času pri plánovaní svadby, tak je to hlavne preto, lebo sa im budú pri vyhľadávaní vždy zobrazovať len tí dodávatelia, ktorí majú na dátum ich svadby voľný termín a sú ochotní cestovať na miesto, kde sa bude svadba konať. Na daný termín a miesto si môžu nevesty vyhľadať viacero dodávateľov naraz a tak ušetriť čas viacerými vyhľadávaniami. (v jednom vyhľadávaní si viete zvoliť zároveň: Dj na svadbu, svadobný fotograf, svadobné šaty atď.)

Bridee.sksk je miestom, kde budúce nevesty čaká kompletný a inteligentný postup plánovania ich svadby. Po registrácií majú okrem zoznamu úloh so zasielaním pripomienok do e-mailu, vytvorenia si budgetu na svadbu, tiež k dispozícií aj interaktívny zoznam hostí - online pozývanie na svadbu a potvrdzovanie účasti. 

Najväčším bonusom je možnosť vytvorenia si vlastného svadobného webu, ktorý môžu zdieľať s rodinou, hosťami, kamarátmi a známymi.

Poďme pekne po poriadku, aby ste si vedeli predstaviť ako také online plánovanie svadby vyzerá a pozrite si možno taký malý návod ako na to.

Čo vlastne patrí na svadobný web a ako ho vytvoriť?

Dnešná doba je taká, že trávime veľa času v digitálnom svete, na sociálnych sieťach, nakupujeme, či vybavujeme rôzne veci online. Celkovo internet nám slúži na zjednodušenie nášho každodenného života a teda prečo práve nie aj na plánovanie svadby?

Vytvorenie vlastného svadobného webu vám celkovú komunikáciu s hosťami jednoznačne uľahčí. Online s nimi totiž môžete zdieľať nielen svadobné oznámenie, ale aj množstvo ďalších informácií o nadchádzajúcej svadbe. Môžete na ňom zdieľať všetky dôležité informácie so všetkými hosťami naraz a priebežne ich aktualizovať presne podľa potreby. Jeho vytvorenie vás nestojí ani korunu, a naopak ušetríte kopu peňazí a času za telefónne hovory alebo písanie e-mailov. Na svadobný web si môžete umiestniť tiež osobnejšie informácie o vás a vašom partnerovi, vaše spoločné fotografie, či motto, ktoré vystihuje vašu lásku.

A čo si teda u nás na svoju svadobnú stránku môžete umiestniť? 

Prvým dôležitým údajom je určite miesto, dátum a čas obradu aj hostiny. Ďalej by na svadobnom webe nemali chýbať podrobnejšie informácie o svadobnom programe, napr. aké jedlo sa na svadbe bude podávať, či môžu hostia očakávať tombolu, prípadne rôzne zábavné hry alebo aká hudba bude hrať do tanca a na počúvanie. Vhodné je doplniť aj informácie o tom, ako sa na miesto svadby najlepšie dopraviť alebo aké sú možnosti ubytovania. 

Samozrejmosťou je aj vytvorenie harmonogramu svadobného dňa, ktorý viete tak isto zverejniť na svojej svadobnej web stránke.

Po svadbe navyše môžete na webe zdieľať aj spoločné zážitky a spomienky – napríklad fotografie alebo videá z obradu, hostiny, prípadne medových týždňov.

bridee

Na Bridee.online si môžete zvoliť dokonca farebný odtieň, ako bude váš svadobný web vyzerať a prispôsobiť si ho tak svojmu vkusu.

bridee2

harmonogram

Ak máte hotový web môžete zaslať hosťom personalizovanú pozvánku, určite ju využite. Každému z nich tak príde unikátny e-mail s pozvánkou adresovanou priamo jemu, ktorú môže hneď aj potvrdiť.

zoznam hosti

A na záver si nezabudnite vytvoriť celkový rozpočet, ktorý ste si na svadbu vyhradili. Konkrétny rozpočet na jednotlivé položky vašej svadby akými sú napr: šaty na svadbu, DJ na svadbu, prípadne kapela na svadbu, ale aj svadobný fotograf, či kameraman na svadbu. Pridávaním jednotlivých položiek s nákladmi viete mať celý rozpočet pod kontrolou, je prehľadný a ešte k tomu aj farebný. Farby si do rozpočtu volí každá nevesta podľa seba.

rozpocet

Veríme, že svadobný web vám organizáciu svadby uľahčí a vy prežijete svoj deň D presne tak, ako ste si vždy predstavovali. Uvidíte, že svadobný plánovač a vyhľadávač Bridee.online sa pre vás stane nielen praktickým nástrojom, ale nakoniec aj peknou spomienkou, ku ktorej sa budete vy aj ostatní svadobčania s láskou vracať.