TIPY AKO A KDE STRÁVIŤ ROZLÚČKU SO SLOBODOU


paintball Bratislava

Rozlúčka so slobodou je predsvadobný rituál rozlúčky so slobodným životom ženícha ale aj nevesty. V tento deň čaká ženícha a jeho priateľov neľahká úloha, zorganizovať takú zaujímavú či dokonca bláznivú zábavu, aby si tento deň navždy pamätal. Rozhodli sme sa vám pomôcť v tejto neľahkej úlohe a navrhnúť skvelé nápady na program rozlúčky so slobodou a to bez ohľadu na to, či plánujete párty v Bratislave, Košiciach alebo inom meste. 

Striptízový klub

Tu na Slovensku nie je oslava rozlúčky so slobodnou v striptízovom bare taká populárna ako v Amerike. Ak však nemá námietky nevesta, tak prečo by sa ženích a jeho „partia“ nepozreli na erotické tance dlhonohých krások.  

Strip Club Bratislava


Posedenie

Stráviť večer vo vašom obľúbenom bare, kaviarni alebo reštaurácii - prečo nie? Koniec koncov, mnohí budúci ženáči uprednostňujú relaxáciu s priateľmi pri nápoji a chutnom jedle. A aby ste sa nenudili, pripravte si zaujímavé súťaže, ktoré ľahko nájdete na internete. Samozrejme, že takýto večer sa môže ľahko zmeniť na nekontrolovanú konzumáciu alkoholu - takže pozor, aby ste to neskončili ako hrdinovia filmu "The Hangover" :) 

Pártybus 

Ružové limuzíny na rozlúčky so slobodou sú pre ženy a muži potrebujú skutočný párty autobus! Takýto autobus si môžete prenajať v hlavnom meste na Slovensku aj v Čechách a mnohých ďalších mestách v oboch krajinách. Vnútri je vybavený všetkým, čo potrebujete na vytvorenie párty atmosféry, vrátane audio a svetelnej techniky. Trasu jazdy je možné zvoliť náhodne, alebo napríklad podľa pamätných bodov zo života ženícha.


Partybus v Bratislave


Bowling alebo biliard

Usporiadajte malý priateľský turnaj v bowlingu alebo biliarde so skvelými cenami. Vyberte si hru v závislosti od preferencií hostí na vašej rozlúčke so slobodou. Hru môžete vylepšiť tým, že víťaz turnaja rozhodne kam sa pôjde ďalej oslavovať. 

Wellness

Trochu odpočinku nikdy nezaškodí a v čase vrcholiacich svadobných príprav to ocenia mnohí. Súkromný wellness je aktivita, ktorú ocenia obe pohlavia. Majte však na pamäti, že alkohol v kombinácii s vysokými teplotami negatívne ovplyvňuje kardiovaskulárny systém.  

Karaoke

Skvelá možnosť, ak sú všetci priatelia ženícha pripravení spievať (a ak nie sú, po pár pohárikoch budú). Na takúto akciu je lepšie prenajať si samostatnú sálu alebo miestnosť s hudobným vybavením, aby mal každý pohodlné podmienky na prejavenie svojho speváckeho talentu. Výhodou karaoke je, že otázka zábavy sa rieši sama. Medzitým takéto zariadenia často kombinujú bar s reštauráciou, miestnosťou s vodnými fajkami a niekedy aj biliardovou miestnosťou.  

Preteky

Nie je žiadnym tajomstvom, že muži milujú rýchlosť. Využite tento vnútorný impulz ženícha a jeho spoločnosti. Motokárová aréna je na to ako stvorená. Ak však túžite po extrémnejších športoch, zvoľte enduro alebo štvorkolky a vydajte sa na túru po náročných lesných cestách. Z bezpečnostných dôvodov upozorňujeme: najskôr preteky a potom silné nápoje a nie naopak :) 


motokary v Bratislave


Paintball

Naštartovať adrenalínom svoju partiu pred samotnou párty, na to je paintball ako stvorený. Koniec koncov, hra na vojakov je obľúbenou detskou hrou väčšiny moderných mužov. Takáto zábava stmelí celú skupinu a pripraví ju na následné „bojové misie“ rozlúčky so slobodou. 

Grilovačka

Ak je cieľom lacno zorganizovať rozlúčku so slobodou, tak nie je nad prírodu. Stačí sa zásobiť jedlom, alkoholom, mäsom na grilovanie a zorganizovať odvoz všetkých na miesto ďaleko od hlučných ulíc. Ideálna možnosť je usadiť v chate niekoho z vás. Svoju zábavu si tak poistíte v prípade nepriaznivého počasia.