Tipy na rozlúčku so slobodou pre nevesty a priateľky

Rozlúčka so slobodou je jedným z dôležitých prvkov prípravy na svadbu, výnimočnú udalosť v živote mnohých žien. Ešte predtým ako sa nevesta vzdá hlučných stretnutí s priateľmi a bláznivých večierkov v prospech rodinného života, môže sa poslednýkrát „odtrhnúť“ a naposledy si naplno užiť slobodu, ktorá jej bola dopriata pred svadbou. Nie je prekvapujúce, že ženy sa na túto udalosť starostlivo pripravujú.


Najlepší čas na rozlúčku so slobodou

Niektoré dievčatá radšej oslavujú v kľudnejšom prostredí: chodia na kultúrne podujatie, na celú noc do kina alebo len klebetia s priateľkami niekde v kaviarni, no pre väčšinu je to oslava s množstvom alkoholu, hlučnou hudbou a pikantnými, no zaujímavými otázkami. 

Výber správneho dňa oslavy vám umožní zabaviť sa a nezničiť vašu svadbu. Naplánujte si rozlúčku so slobodou na sobotu, alebo ešte lepšie na piatok (vezmite si deň voľna v práci), aby ste mali pár dní na zotavenie.

Časovo sa rozlúčka so slobodou neviaže priamo na svadbu, ale väčšinou sa koná týždeň - dva pred ňou. Ak by sa konala len deň či dva pred svadbou, na obrade by sa mohla objaviť viditeľne nevyspatá nevesta, naopak ak je rozlúčka zorganizovaná skôr, napríklad mesiac pred svadbou, tak môže chýbať to predsvadobné napätie, ktoré povýši rozlúčku na slávnostnú úroveň.

Rozlucka pre nevestu


Darčeky pre hostí a nevestu

Oslavu spravidla organizujú najlepšie kamarátky nevesty. Podľa našich štatistík sa na oslavu sa v priemere pozýva okolo 10 priateliek. Aby mali z podujatia príjemný dojem už od začiatku, môžete im venovať drobné darčeky. Určite však nezabudnite ani na darček pre nevestu.

Môžu to byť drobné hračky (aj šteklivé), nejaké pamätné predmety na tento deň ako nejaký šperky či špeciálne vytvorené vrecúška plné rôznych predmetov. Ak pozývate veľký počet hostí, nie je potrebné míňať peniaze na darčeky: v tomto prípade to môžete vynechať, aby ste trochu ušetrili napríklad na svadobnú dovolenku.

Mnohí sa zaujímajú o to, ako osláviť rozlúčku so slobodou, aby sa udalosť dlho pamätali všetci zúčastnení. Jedným z najoriginálnejších riešení je vybrať si nejakú tématiku a podľa nej si zvoliť kostýmy.


Striptér v torte

Takéto prekvapenie si môže objednať aj samotná nevesta aj skôr je to úloha pre jej priateľky. Takáto erotická zábava je spravidla dohodnutá s budúcim manželom, takže za nepredvídaných okolností nedôjde k nezhodám.

Ak sa chystáte zaradiť takúto zábavu do rozlúčky, robiť to ako „prekvapenie“ nemusí byť vždy dobrý nápad. V konečnom dôsledku vy najlepšie poznáte nevestu.

Striptiz pre nevestu


Ako začať?

Pitie a vtipné hry je lepšie odložiť na večer, najskôr musíte hostí „zahriať“. Sadnite si do kaviarne alebo reštaurácie, choďte do kina či vyskúšajte kurz pole dance. Prípravná fáza by nemala trvať dlhšie ako 3 hodinky a potom šup šup na niečo šťavnatejšie

Potom ponúknite, že urobíte niečo bláznivé: let teplovzdušným balónom, výlet do vodného parku, lasertag, rafting alebo kurz erotického tanca či miešania kokteilov - extrémne dobrodružstvá, adrenalín, zábava! Ak nie ste fanúšik takejto zábavy, môžete navštíviť kúpele a len tak sa porozprávať o živote pri fľaši vína.

Večer vrcholí rozlúčka so slobodou. Začnite tú pravú párty, vyzvite svojich priateľov, aby si obliekli špeciálne pripravené kostýmy. Môžete si zahrať rôzne vtipné erotické hry, vychutnať si striptíz alebo si celú noc len tak pokecať pri drinkoch. Ideálne je noc zakončiť na tanečnom parkete či nevšednom pártybuse.

Partybus damska jazda


Pozvánka

Nezabudnite na rozlúčku pozvať svojich priateľov originálnym spôsobom. Kúpte pohľadnice alebo špeciálne pozvánky na rozlúčku so slobodou vopred a pošlite ich priateľom poštou alebo ich odovzdajte osobne.

Rozlúčka so slobodou je ako tradícia známa už stáročia. Časom trochu pozmenená, podstata tradície však zostala rovnaká - nevesta sa pripravuje na prevzatie povinností manželky a lúči sa s dievčenským životom. Vaši priatelia budú chcieť byť určite pri tom.