Vyber si z TOP aktivít leta 2021!

Vyber si z TOP aktivít leta 2021 na rozlúčku so slobodou


Viacerí ste sa nás začiatkom letnej sezóny pýtali, či naďalej organizujeme párty. Odpoveď je áno, a to s veľkým nadšením! Samozrejme, naďalej dbáme o vašu bezpečnosť a komfort. Ak sa ešte stále neviete rozhodnúť, či práve toto leto je vhodným na vašu oslavu či rozlúčku, poprípade váhate, akú aktivitu si vybrať, my Vám ukážeme najhorúcejšie hity tejto sezóny.


Bratislavské TOPky leta 2021:


1.         Párty bus jazda

2.         Večera so striptízom

3.         Kurz pole dance/Kurz erotického tanca


Vecerna rozlucka so slobodou Bratislava


Párty bus jazda

Spomínaná večera sa nám ale umiestnila až na druhej priečke. Toto leto ju totiž predbehol náš jedinečný pártybus! Ten sa do našej ponuky pridal iba pred rokom, no odvtedy sa teší neobyčajnej obľube. Ak ste o pártybuse ešte nepočuli, určite vám ho odporúčame čo najskôr vyskúšať. Je ideálnou voľbou nielen na rozlúčku, ale vďaka svojej kapacite do 23 osôb aj na team building. Pártybus má nápaditý vintage dizajn, svetlá a skvelá hudba sú samozrejme jeho súčasťou a v neposlednom rade vás osviežia drinky, ktoré vám bude počas celej jazdy servírovať naša hosteska. Na rozdiel od mnohých autobusov v Bratislave, tento má funkčnú klimatizáciu :-), takže letná privátna párty sa môže začať!  


Večera so striptízom

Čo je však nestarnúcou klasikou, je večera so striptízom. Tá je, dovolíme si poznamenať, roky rokúce najobľúbenejšou aktivitou v Bratislave a objednávajú si ju pánske aj dámske skupiny. Ak nemáte chuť ísť do klubu, no zároveň si svoju rozlúčku chcete užiť v pravom slova zmysle, niet nad čím váhať. Chutná večera v srdci Bratislavy s prekvapením v podobe šťavnatého striptízového vystúpenia je ideálnou voľbou rozlúčkového programu.


Kurz pole dance/Kurz erotického tanca 

Tento rebríček vás možno trošku prekvapí. Po pandemickej vlne nám v Bratislave aj v Košiciach oproti predošlým rokom narástol a momentálne aj prevláda počet dámskych skupín v porovnaní s počtom objednávok od pánov. Žienky majú rady zábavu a zároveň sa popri tom niečo nové naučia. Presne preto sa v našom rebríčku umiestnil na tretej priečke kurz pole dance a kurz erotického tanca. Keďže sa tieto aktivity tešia ešte väčšej obľube v Košiciach, ešte sa k nim vrátime.


Pozrite aktivity:

https://www.rozlucky.com/rozlucka-so-slobodou-bratislava-panska

https://www.rozlucky.com/rozlucka-so-slobodou-bratislava-damska



Nezabúdajme, že na Východnom Slovensku to žije počas celého roka a inak to nie je ani počas leta. 


Pozrime sa preto na Košické TOPky leta 2021:

1.         Limuzína,

2.         Pole dance kurz/Kurz erotického tanca 

3.         Privátna strip show.


Vecerna rozlucka so slobodou Kosice


Limuzína

Limuzína patrí medzi „košické hity“ už roky asi tak, ako večere so striptízom v Bratislave. Po pandemickej vlne má mnoho skupín záujem o viac súkromia, v porovnaní s predošlými rokmi, a preto je párty v limuzíne ideálnou kombináciou. Do Košíc tiež prichádzajú skupinky aj z iných miest a obcí, takže limuzína je skvelou voľbou aj za účelom spoznávania košických zákutí a miest. Služby profesionálneho šoféra a lahodné chladené šampanské sú, samozrejme, v cene.


Pole dance kurz/Kurz erotického tanca 

Prekvapením sezóny je, podobne ako v Bratislave, zvýšený dopyt dámskych skupín, a to najmä po privátnom tanečnom kurze. Či už ide o pole dance, alebo kurz erotického tanca, obe aktivity vám pod vedením našej milej profesionálnej inštruktorky vyčaria úsmevy na tvári a prinesú neopakovateľnú zábavu. Na pamiatku si odnesiete nielen skvelé spomienky a nové tanečné zručnosti, ale aj originálne fotky v rozkošných kostýmčekoch, ktoré si v štúdiu môžete zadarmo požičať.


Privátna dámska/pánska strip show

K horúcemu letu patrí aj horúci striptíz. Ten je súčasťou takmer každej rozlúčky so slobodou. Či už si striptérku či striptéra objednáte k sebe domov, na chatu alebo iné párty miesto, je to len na vás. Netreba zabúdať, že sa na nás môžete obrátiť aj v prípade, že vaša párty bude prebiehať mimo Košíc – vtedy sa nám treba ozvať v čo najväčšom predstihu a my vám vystavíme cenovú ponuku.


https://www.rozlucky.com/kosice-damska

https://www.rozlucky.com/kosice-panska

Veríme, že sa Vám naše slovenské rozlúčkové TOPky páčili a že ich čoskoro vyskúšate!

 

www.rozlucky.com